TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Moszkvai napló

: Moszkvai napló

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Politika Szovjetunió Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sisak és cilinder

Terjedelem:

379 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633270499

tartalom:

"Molotov, a kormányelnök kispolgár benyomását teszi, a Nyugaton vidéki polgári iskolai tanár lehetne. Metsdank lett benyomást tesz, Molotov iskolájában lehetne számtantanár. Vorosilov egészséges, jóképű vidéki típus. Élénk és humoros, igazi katonaallűrjei vannak. Egész este vodkát ivott, francia pezsgő helyett. Neje szigorú komolysággal figyelte egész este. Az asszony jóval magasabb, nem szép, de imponáló megjelenésű, barna, ukrán típus. A veszedelmes a kettő közül, ő. A szovjet nők és férfiak éppúgy hajlongtak előtte és kurizáltak neki, akár nálunk egy magas rangú férfi markáns nejének. A többi katonák közül Bugyinnij tűnik fel nagy fekete bajuszával. Magánbeszélgetésben egy kicsit együgyű benyomást tesz, de amikor az ember látja kazachosat táncolni, bravúros huszár benyomását teszi."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!