TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Ötmillió magyar miniszterelnöke

: Ötmillió magyar miniszterelnöke

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Kairosz Kiadó

Kategóriák:

Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639568228

tartalom:

˝Nem tudom, ismerik-e: patkánymama sétáltatja a patkány fiút a csatornában, és egyszer csak elszáll felettük egy denevér. A patkánykisfiú boldogan felkiált: - Nézd mama! Tündérke! Ez különösen filozofikus vicc, maga a relativitáselmélet. És nagy segítségünkre van akkor, ha elmélkedni óhajtunk a tényről, miszerint Horn pufajkás és Medgyessy ügynök nem vinné a jobboldalt Európába. Ez a tény alkalmas az elmélkedésre, mert élesen megvilágítja a volt kommunisták, diktátorok és kiszolgálóik lelkivilágát, miképpen Európa állapotáról is sokat elmond. Jó, ha tudjuk, hogy mi, honnét látszik patkánynak, és mi, honnét tündérkének. Amúgy Horn Gyula és Medgyessy Péter mint emberi minőség önmagában megkérdőjelezhető pusztán a jelen alapján. A múlt, a múltjuk nélkül. Csak az a baj, hogy a modernkori tömegdemokráciában a megkérdőjelezhető emberi minőség önmagában tényező - zsák meg a foltja.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!