"A só-, folyadék- és fehérjeszegény diéták ugyancsak próbára teszik a beteg türelmét, mert sohasem felelhetnek meg teljes mértékben az ízlésének. Különös konyhatechnikai eljárások szükségesek ahhoz, hogy a só hiányát pótolni tudjuk. Ezeket az eljárásokat igyekeztem részletesen leírni és ezzel a sótlan ételek ízletesebb elkészítését megkönnyíteni.
A fehérjeszegény diéták összeállításában különösen a tojás nélkül készült tészták elkészítése okoz gondot, éppen ezért az így készült tésztáknak bő receptúráját gyűjtöttem össze."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Rosenberg László: A diétás beteg szakácskönyve. Változatos étrendek 3. köt. A Basedow-kór, szív és vérkeringési szervek, vesebajok, diabetes insipidus és a vérszegénység diétája
Kiadás:
Budapest,
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Egészségügy
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
112 p.
Kötésmód:
papír