A könyv a szárítási folyamatot összetett fiziko-kémiai folyamatként vizsgálja. Ismerteti az alapvető törvényszerűségeket és a fontosabb képleteket. Bemutatja a különböző szárítási eljárásokat és szárítóberendezéseket. Kitér azokra a módszerekre is, amelynek ma még nem terjedtek el általánosan, de a jövőben érdeklődésre tarthatnak számot. Ismerteti azokat a körülményeket, amelyek a szárítás eredményességét befolyásolhatják.
MEZŐGAZDASÁG / Élelmiszeripar kategória termékei
Sz. A. Ginzburg: Élelmiszerek szárításelméletének és -technikájának alapjai
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 1976
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
296 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
963230246X
tartalom:
leírás:
Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.