A korszerű táplálkozást célozza ez a szakácskönyv, amely a gyümölcsök új vagy kevésbé ismert elkészítési módjait ismerteti. Bizonyára sok háziasszonynak szokatlannak tűnik, majd a gyümölcsös hús, szárnyas vagy szendvics, de érdemes ezeket az ételeket kipróbálni, új ízt jelentenek étrendünkben. Remélem, megkedvelik a kalóriaszegény, de ízletes és egészséges joghurtos, kefires salátaönteteket, a túróból készült gyümölcsételeket és a sajtok felhasználásával adott recepteket. Igyekeztem olyan ételleírásokat összegyűjteni, amelyek nem túlságosan munkaigényesek, így különösebb fáradság nélkül elkészíthetők a második műszakban is. Végül szeretném a háziasszonyokat felszólítani: bátran fűszerezzenek egyéni ízlésük szerint, és ne féljenek új ötletekkel továbbfejleszteni a recepteket.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Lévai Vera: Gyümölcsös, túrós, sajtos ételek
Kiadás:
Budapest, 1980
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
79 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632231821