"A rádióban hétfő reggelenként elhangzó ételreceptjeimet tartalmazza ez a kis kötet. Úgy vélem, a hallgatók azért fogadták őket oly nagy érdeklődéssel, mert megérezték, hogy nem főzni akarom tanítani híresen jól főző asszonytársaimat, hanem a család étrendjének változatosságát, korszerűségét szeretném növelni. Épp ezért nagy súlyt helyeztem a gyümölcs-, zöldség- és főzelékfélék sokoldalú felhasználására. Megpróbálom bemutatni, hogy a gyümölcs nemcsak édességek, hanem húsételek, saláták tartozéka is. Szolgálja ez a receptkönyv az egészséges, az újszerű s egyszersmind korszerű étkezés elterjesztését és a háziasszonyi önállóság gondolatát is."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Lévai Vera: Szakácskönyv ábécében
Kiadás:
Budapest, 1981
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Háztartás
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
66 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632230833