"A szakácsművészet nemzetközileg is elismert mestere, Turós Emil ebben a könyvében az egészséges táplálkozást népszerűsíti, amikor nemcsak mint a húsételek kiegészítőjét, hanem mint önálló fogásokat mutatja meg a főzelékekből, gyümölcsökből készíthető sokféle ételt. Segítséget nyújt a háziasszonyoknak az egyoldalú, túlzott húsfogyasztás csökkentésében, az ebédkészítések gyorsabbá tételében és nem utolsósorban a családi étkezés anyagi terheinek megkönnyítésében. Ez a könyv nélkülözhetetlen minden háztartásban."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Turós Emil: Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek
Illusztrátor:
Kiadás:
Budapest, 1967
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
226 p.
Kötésmód:
karton