TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Szociológia kategória termékei
Pillantás a Szigetre. Civil világ 1997-2005

: Pillantás a Szigetre. Civil világ 1997-2005

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Sík Könyvkiadó

Kategóriák:

Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

335 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639270237

tartalom:

Szász Anna 1997-2005 között az Esély című társadalom- és szociálpolitikai folyóiratnál állandó külső munkatársként önálló rovata volt: a Civil Világ. Ebben fontos civil szervezetek működését mutatta be, változatos módszerekkel. Készített interjúkat és elemzéseket, de drámai töltésű eseményeket, vagy éppen a drámákat megnyugtatóan nélkülöző stratégiákat is leírt. Érzékletesen rajzolt fel biztató helyzeteket, amelyek értelmes lehetőségként mutatják meg a konstruktív gondolkodást és az együttműködést. Írásai mindig alapos, pontos tényfeltáró munkán alapulnak, s nem nélkülözik a szereplők iránti empátiát; a nyelvi igényesség ugyancsak elmaradhatatlan jellemzőjük. Mindezek révén az e kötetben megjelent cikkek sora valójában a civil világ mikro szociológiáját adja. A szerző - ritka attitűd megtestesítőjeként - egyszerre az ügyek elkötelezettje és azok elfogulatlan szemlélője, s talán ezért is bízhatunk abban, hogy ezt a kötetet a következő generációk tökéletesen érteni fogják.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!