TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Társadalom humornézetben

: Társadalom humornézetben

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Népszava Könyvkiadó

Kategóriák:

Politika Szociológia Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633228700

tartalom:

"Tsalafinta tanmese azoknak, akik a politikai viharoktól és a szélcsendtől egyformán félnek. Bradácsné felriad álmából és felrázza a férjét: - Te, Ödön, betörő jár a másik szobában, zajt hallok! - Ugyan, fiam, - nyugtatja meg Bradács a nejét -, a betörő nem csinál zajt. Lábujjhegyen jár és még a cipőjét is leveti, hogy zajt ne üssön. Bradácsné megnyugszik, de pár perc múlva megint rázza a férjét: - Ödön, mégis betörők járnak a másik szobában.. - De fiam, miből következteted ezt?! - Mert nem hallok semmi zajt! Az emberi közösség életének a "zaj" és a "csend" természetes következménye. Torzult szemléletre vezet, ha ezt a tényt nem fogadjuk el. A közösségnek nyíltan kell értékelnie minden társadalmi jelenséget. Ezért a társadalom egészének kötelessége, hogy a szabad vélemény-nyilvánítás jogát, sőt kötelességét biztosítsa, körülményeit ápolja, tiszteletben tartsa - és nemcsak humornézetben! Diószegi György

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!