TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Szociológia kategória termékei
Változó Anglia

: Változó Anglia

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Szociológia Angol történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

171 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632811828

tartalom:

A szerző hosszú évek közvetlen tapasztalatai, élményei alapján ír Angliáról, ahol a BBC munkatársaként élt és dolgozott. A huszadik században bekövetkezett hatalmas világpolitikai átrendeződés, különösen a második világháborút követő évek változásai nagyon erősen érintették Angliát. Felbomlott az egyik legnagyobb világbirodalom, elemeire esett szét, és ezzel Anglia megszűnt egy világhatalom központja, anyaországa és extraprofitjának élvezője lenni. Ennek a ténynek a hatása az angol társadalomra, életre, közgondolkodásra a könyv vizsgálódásainak kiindulópontja. A szerző szellemes, közvetlen módon ad képet az angol mentalitásról, az emberi viszonylatokról, a politikai erőkről, a sajtóról, közoktatásról, és elemzi a megoldás lehetőségét a nagyon égető problémákra.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!