MŰVÉSZET / Film kategória termékei
A film

: A film

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Film Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Balázs Béla nemcsak kitűnő író és újságíró volt, hanem a filmesztétikának világviszonylatban is egyik első és máig is elismert megalapozója. Ez a könyve összefoglalása és betetőzése azoknak a filmművészeti elmélkedéseknek, amelyeket "A látható ember" és "A film szelleme" című munkáiban elkezdett. A filmművészet sajátos és újszerű eszközei, a gépmozgás, a közelkép és a vágás értelmét és szerepét ő világította meg először, s ő fogalmazta meg legvilágosabban. Nagyszerű példák egész sorát vonultatja fel az olvasó előtt, s így az elvont fejtegetésekbe is életet tud lehelni. Vonzó olvasmánnyá avatja a művet a szerző művészi előadásmódja és megelevenítő ereje is. Aki ezt a könyvet elolvassa, valóban közelebb kerül a filmhez és mélyebben tud majd merülni a művészi élvezetben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!