SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Kelet-európai szakácskönyv

: Kelet-európai szakácskönyv

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Minerva Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632232445

tartalom:

Az evés és az ivás ősidők óta az emberiség örömei közé tartozik. Az étkezésnek, különösen a társas étkezésnek, már évszázadokkal ezelőtt is megvoltak a társadalmi funkciói. Lakodalom, temetés, üzletkötés, különösen a parasztoknál, szinte elképzelhetetlen volt ünnepi étkezés, lakoma nélkül. Az egyes népek táplálkozási szokásai mindig összefüggtek életkörülményeikkel, országuk földrajzi és gazdasági viszonyaival. Táplálkozási kutlúrájuk nem elszigetelten fejlődött. A kereskedelem, majd az idegenforgalom megindulása tovább fokozta a különböző népek táplálkozási szokásainak egymásra hatását. Ennek ellenére minden nép ételei megőrizték sajátos, nemzeti karakterüket. Minden népnek van speciális nemzeti étele, s ezen belül minden családnak, egyénnek van "kedvenc" fogása.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!